Bereikbaarheid

Brussels kantoor

Onze kantoren in Brussel liggen in ‘Les Ecuries de la Chasse Royale’, de vroegere stallen van de koninklijke jacht, Lucien Outers Gaarde 11-21, 1160 Brussel.
Opgelet: Toegang tot de Lucien Outers Gaarde via de Waversesteenweg 1150, op ongeveer 500 meter van de kruising met de Generaal Jacqueslaan (Arsenaal). Onze kantoren bevinden zich achter de parking van Delhaize. Bezoekers kunnen op de binnenplaats, recht voor onze kantoren, parkeren.

Openbaar vervoer
Onze kantoren liggen dicht bij metro Hankar. Metrolijn 5 verbindt onze kantoren rechtstreeks met het Centraal Station, Kunst-Wet, Schuman en Heizel.

Villo-deelfietsen
Er is een Villo-station op de Waversesteenweg ter hoogte van nr. 1208 (station nr 325).

Luchthaven
Zonder files duurt een taxirit van de luchthaven van Brussel zo’n 20 minuten.

Antwerps kantoor

Ons Antwerps kantoor is bijzonder handig gelegen, aan de Jan Van Rijswijcklaan 162 (11de  verdieping), 2020 Antwerpen. Het kantoor bevindt zich in de zogenaamde BP Building, een Antwerps architecturaal icoon, met ligging recht tegenover Antwerp Expo en vlak naast de Antwerpse ring, met vlotte toegang vanuit/naar de E19 (Mechelen-Brussel), A12 (Boom-Brussel), E17 (Gent) and Nederland.

Op het terrein is er gratis parking voor bezoekers.

Tramlijnen 2 en 6 zorgen voor een directe verbinding met P+R Luchtbal, P+R Merksem en P+R Olympiade.

Openbaar vervoer
We zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijnen 2 en 6 (halte ‘Antwerp Expo’, vlak voor de deur) zorgen voor een directe verbinding met Antwerpen-Centraal. Het station Antwerpen-Zuid ligt op wandelafstand (15 minuten).

 ‘Velo’ deelfietsen
Er is een ‘Velo’-station naast het gebouw, in de Camille Huysmanslaan (station nr. 299 – ‘Antwerp Expo’).