Bereikbaarheid

Brussels kantoor

Onze kantoren in Brussel liggen in ‘Les Ecuries de la Chasse Royale’, de vroegere stallen van de koninklijke jacht, Lucien Outers Gaarde 11-21, 1160 Brussel.
Opgelet: Toegang tot de Lucien Outers Gaarde via de Waversesteenweg 1150, op ongeveer 500 meter van de kruising met de Generaal Jacqueslaan (Arsenaal). Onze kantoren bevinden zich achter de parking van Delhaize. Bezoekers kunnen op de binnenplaats, recht voor onze kantoren, parkeren.

Openbaar vervoer
Onze kantoren liggen dicht bij metro Hankar. Metrolijn 5 verbindt onze kantoren rechtstreeks met het Centraal Station, Kunst-Wet, Schuman en Heizel.

Villo-deelfietsen
Er is een Villo-station op de Waversesteenweg ter hoogte van nr. 1208 (station nr 325).

Luchthaven
Zonder files duurt een taxirit van de luchthaven van Brussel zo’n 20 minuten.

Kantoren in Antwerpen

Onze Antwerpse kantoren liggen in ’t Zuid, Gillisplaats 2/2, 2000 Antwerpen. Gillisplaats is het rondpunt met de iconische Waterpoort aan de Vlaamse Kaai. Gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de Antwerpse Ring, de E19 (Mechelen-Brussel), de A12 (Boom-Brussel), de E17 (Gent) en Nederland.

Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar op het openbare plein tussen de Vlaamse Kaai en de Waalse Kaai. Betalend parkeren kan in de omliggende straten (incl. Vlaamse Kaai zelf).

Openbaar vervoer
Onze kantoren bevinden zich op loopafstand van heel wat opties voor openbaar vervoer. Tramlijn 8 (halte ‘Montigny’) verbindt onze kantoren rechtstreeks met het station Antwerpen-Centraal. Tramlijn 4 (halte ‘Pacificatie’) is slechts een paar haltes verwijderd van Station Antwerpen-Zuid.

Velo-deelfietsen
Er is een Velo-station op de Waalse Kaai-Verviersstraat (station nr. 082 – “Fotografiemuseum”) en op de Vlaamse Kaai 35 (station nr. 075 – “Vlaamse Kaai”).