Persbericht: Isabelle Hardy versterkt het team van Whyte Corporate Affairs

La formation des cabinets ministériels, ou comment recruter la garde rapprochée des ministres
August 2, 2017
Communiqué de presse: Isabelle Hardy renforce l’équipe de Whyte Corporate Affairs
November 28, 2017

Brussel, 28 november 2017.
Isabelle Hardy versterkt het team van Whyte Corporate Affairs als Director. Zij was Partner bij akkanto, een in Brussel gevestigd onafhankelijk communicatieadviesbureau, waar ze mee aan de basis lag in 1995. Zij begon haar carrière in 1986 bij het communicatiebureau Infopublic (het huidige Weber-Shandwick), waarna zij bijkomende ervaring opdeed in het communicatiedepartement van Lintas (reclame) en Ogilvy (Ogilvy Adams & Rinehart Brussel).


Bij Whyte Corporate Affairs zal Isabelle zich toeleggen op corporate communicatie, crisiscommunicatie en interne communicatie. De komst van Isabelle past in de verdere groei van Whyte Corporate Affairs, die gebaseerd is op kwaliteitsvol werk, zin voor ondernemerschap en een solide reputatie.  De expertise van Isabelle sluit naadloos aan bij de specialisatie van Whyte in crisiscommunicatie en de verdere uitbouw van de advies- en dienstverlening in interne communicatie en veranderingsmanagement.
De afgelopen jaren heeft Isabelle een groot aantal internationale en Belgische beursgenoteerde bedrijven geadviseerd in het kader van collectief ontslag, crisiscommunicatie, begeleiden van herstructureringen en issues management.
Zij heeft ook heel wat ervaring in mediatrainingen, personal coaching (CEO-niveau) en presentatietechnieken.

Gezien haar specialisatie in het begeleiden van veranderingspgrogramma’s, werd Isabelle dikwijls gevraagd als interim communicatiemanager om het communicatiedepartement van grote bedrijven te sturen bij grote projecten. Zo begeleidde zij Y2K en de invoering van de euro voor Worldline, en werkte zij onder meer in house bij Febelfin, Unilever, Carrefour België en Proximus.

Isabelle wordt regelmatig gevraagd als gastspreker in Crisiscommunicatie en Mediarelaties aan de KULeuven, de IHECS, en de afdeling Meertalige Bedrijfscommunicatie van het Ugent. Isabelle spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

 

Comments are closed.