Martine Maelschalck vervoegt communicatieadviesbureau Whyte Corporate Affairs

Whyte Opinion-Lobby Magazine
December 15, 2016
Martine Maelschalck rejoint l’agence-conseil Whyte Corporate Affairs
February 2, 2017

Brussel, 2 februari 2017 – Na meerdere jaren als hoofdredactrice van de krant L’Echo, en meer recent als directrice communicatie van de Federale Minister van Begroting, zal Martine Maelschalck op 1 maart 2017 starten bij het team van Whyte Corporate Affairs. Het adviesbureau kent sinds de oprichting een continue groei door een stijgende vraag van klanten die strategische begeleiding wensen in complexe en gevoelige dossiers. De expertise en ervaring van Martine Maelschalck vormen hierbij een stevige aanwinst.

Haar kennis van het medialandschap in het algemeen, en in het bijzonder haar expertise op het vlak van de economische pers, de Belgische economie en het Belgische politieke landschap, sluiten naadloos aan bij de “corporate affairs”-activiteiten van het agentschap, dat zich focust op corporate communicatie, public affairs, financiële communicatie en crisiscommunicatie en gevoelige dossiers.

Martine vervoegt het Whyte Corporate Affairs team als Senior Advisor.

Comments are closed.